Els efectes del canvi climàtic

Segons les dades fetes publiques per la NASA i el Centre Nacional de Gel i Neu dels Estats Units (NSIDC), la superficie de gel de l’àrtic ha arribat a mínims històrics durant el mes d’agost d’enguany: 4,10 milions de Km 2 , 70.000 Km2 per sota del mínim històric que ja es va registrar a l’any 2007.  Mai hi havia hagut tant poc gel cobrint l’oceà Àrtic i tot fa pensar que pot agreujar-se en les properes setmanes ja que encara no s’ha arribat al final de la temporada de desgel.

polar.macbrabant

La Responsable del Canvi Climàtic i Energia de Greenpeace ha fet les següents declaracions al respecte: “La crisis climàtica està esdevenint davant dels nostres ulls i és urgent frenar-la si no volem haver d’afrontar impactes irreversibles i condemnar les següents generacions”.

Greenpeace adverteix de: “els greus impactes que el canvi climàtic ja està causant, no només en la fauna i les comunitats indígenes de l’Àrtic, també a la resta del món”.

Els països han de prendre consciencia dels efectes del canvi climàtic i aplicar polítiques que tendeixin a pal·liar-ne els efectes. Així mateix, les empreses han d’apostar per l’economia verda, les energies renovables i la compensació de les seves emissions. Totes les petites aportacions seran útils per pal·liar un problema ambiental amb una dimensió mundial.

0 Points


Deja una respuesta


¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros